Login Form


Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Adres

Cuba Sittard 

Geuweg 32
6134 AH Sittard
 
Mobiel :06-51657142

Mail:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

Kvk nummer: Zuid Limburg 83251170

BTW: NL 003797433B59

 

 

Home arrow Disclaimer
Disclamer Afdrukken

Gebruik van de site van Cuba Sittard is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het volgende.

 

Informatie op de website
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Cuba Sittard geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Cuba Sittard.

 

Gebruik website/schade
Cuba Sittard is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op de website van Cuba Sittard.

 

Externe links
De website van Cuba Sittard bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Cuba Sittard kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina´s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

 

Auteursrechten
Op de inhoud van de webpagina´s van Cuba Sittard en op het eigen logo rusten auteursrechten. Deze behoren toe aan de Cuba Sittard. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Cuba Sittard.

 

Privacyverklaring 

 

U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben, zoals bijvoorbeeld naam en adres. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via Internet verzamelen.

Als u besluit ons of onze zakelijke partners die persoonlijke informatie te verstrekken die zij nodig hebben - om met u te corresponderen bijvoorbeeld - zullen wij u zo mogelijk laten weten op welke manier deze informatie zal worden gebruikt. Wanneer u aangeeft dat die informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. 

 Beveiliging en kwaliteit van de informatie.

Onze bedoeling is de kwaliteit en integriteit van de persoonlijke informatie te bewaken. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld. 

 Links naar andere sites. 

Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites.

Cuba Sittard behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. 

 

 
Copyright 2014 Cuba Sittard - Alle rechten voorbehouden